Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

Γαλλία: Δείτε τι έστειλαν στον Ολάντ για να τον ευχαριστήσουν για το κυβερνητικό του εργο!!


Σάλος από την εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου και δείχνει το «δώρο» οικολόγων στον Πρόεδρο της Γαλλίας

Προκλητικό και γεμάτο νόημα ήταν το δώρο εν όψει των Χριστουγέννων που πρότειναν νεαροί Γάλλοι οικολόγοι στους συμπολίτες τους με παραλήπτη τον ένοικο των Ηλυσίων.

Μέσω του Facebook, Γάλλοι οικολόγοι είχαν τη φαεινή ιδέα να προτείνουν στους πολίτες να ευχαριστήσουν τον πρόεδρό τους, Φρανσουά Ολάντ για το κυβερνητικό έργο του στέλνοντας του τώρα τις γιορτές… αμελέτητα.

Με την κίνηση αυτή, οι οικολόγοι θέλησαν να καταγγείλουν τις κwλοτούμπες του προέδρου της Γαλλίας σε τρεις διαφορετικούς τομείς στους οποίους οι ίδιοι θεώρησαν ότι δεν… στάθηκε στο ύψος του.

Στην εικόνα που έκανε το γύρο του Διαδικτύου επί μία ώρα προκαλώντας σάλο στη Γαλλία, εμφανίζονταν τρία ζεύγη όρχεων, διαφορετικού μεγέθους, που αντιπροσωπεύουν το «κουράγιο για αλλαγή»: το πρώτο και πιο μικρό για αντίσταση στο «κίνημα manif pour tous» (το σύνθημα των διαδηλωτών που αντιτάχθηκαν στον νόμο για γάμους ομοφυλοφίλων), το δεύτερο για αντίσταση στους Γάλλους επιχειρηματίες (medef) και το μεγαλύτερο σε μέγεθος «για την τήρηση των (προεδρικών) υποσχέσεων».

Μέχρι στιγμής, το γραφείο του Ολάντ δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο για το κακόγουστο δώρο των οικολόγων. Ασχολείται με την φθίνουσα δημοτικότητα του σοσιαλιστή προέδρου που έχει πιάσει πάτο.

Γαλλία: Ευχαρίστησαν τον Ολάντ για το κυβερνητικό του έργο «στέλνοντάς» του... αμελέτητα




ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ STATUS ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ 
iPhone/iPad ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ         ANDROID ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟ ΕΔΩ







protothema